Κωδικός Προϊόντος: CH1105
Διαθεσιμότητα: 2-3 Days
2,20€

SUPER PREMIUM PUPPY CHICKEN MENU   - ΜΕΝΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΠΛΑΤΑΡΙ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟ (ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ-ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ-ΛΑΙΜΟΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΑ, ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΣΥΚΩΤΙ, ΑΡΑΚΑ, ΜΗΛΟ, ΚΑΡΟΤΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ,ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΥΓΟ. 

BASED ON BULL TERRIER KENNEL

ΙΣΟΡΡΟΠΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΜΟ ΣΙΤΗΡΕΣΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΩΣ 12 ΜΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

** Στις τιμές συνυπολογίζεται 23% Φ.Π.Α

** Για τη μη αλλοίωση της ποιότητας των προϊόντων οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

 

H B.A.R.F. CODE E.E. αναλαμβάνει την διανομή των προϊόντων της σε όλη την Αθήνα και την επαρχία μέσω μεταφορικών εταιριών με φορτηγά ψυγεία.

-Για παραγγελίες εντός της Αθήνας ενημερώστε  μας  από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες νωρίτερα από την ημέρα παραλαβής που θα μας ορίσετε ανάλογα την ποσότητα. Τα έξοδα αποστολής εντός της Αθήνας θα ορίζονται στον παραλήπτη κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης  υπολογίζοντας την απόσταση από την έδρα και το αν περιέχονται διόδια  στην διαδρομή που θα επιλέξει.  Οι τιμές μεταφορικών εντός Αττικής και υπόλοιπο Αττικής κυμαίνεται από 3€ έως 10€.

-Για παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα, νησιά αιγαίου & ιονίου   ενημερώστε  μας  από 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες νωρίτερα από την ημέρα παραλαβής που θα μας ορίσετε ανάλογα την ποσότητα. Τα έξοδα αποστολής θα ορίζονται στον παραλήπτη βάση του είδους της μεταφορικής που θα επιλέξει κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης . 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!