Κωδικός Προϊόντος: CH1167
Διαθεσιμότητα: 2-3 Days
1,40€

SIMPLE  CHICKEN MENU.

ΒΑΣΗ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΠΛΑΤΑΡΙ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟ(ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ-ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ-ΛΑΙΜΟΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΑ, ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. 

ΧΟΝΤΡΗΣ ΚΟΠΗΣ.

AΠΛΟ ΩΜΟ ΣΙΤΗΡΕΣΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑ.

* Στις τιμές συνυπολογίζεται 24% Φ.Π.Α

** Για τη μη αλλοίωση της ποιότητας των προϊόντων οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

 

H B.A.R.F. CODE E.E. αναλαμβάνει την διανομή των προϊόντων της σε όλη την Αθήνα και την επαρχία μέσω μεταφορικών εταιριών με φορτηγά ψυγεία.

-Για παραγγελίες εντός της Αθήνας ενημερώστε  μας  από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες νωρίτερα από την ημέρα παραλαβής που θα μας ορίσετε ανάλογα την ποσότητα. Τα έξοδα αποστολής εντός της Αθήνας θα ορίζονται στον παραλήπτη κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης  υπολογίζοντας την απόσταση από την έδρα και το αν περιέχονται διόδια  στην διαδρομή που θα επιλέξει.  Οι τιμές μεταφορικών εντός Αττικής και υπόλοιπο Αττικής κυμαίνεται από 3€ έως 10€.

-Για παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα, νησιά αιγαίου & ιονίου   ενημερώστε  μας  από 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες νωρίτερα από την ημέρα παραλαβής που θα μας ορίσετε ανάλογα την ποσότητα. Τα έξοδα αποστολής θα ορίζονται στον παραλήπτη βάση του είδους της μεταφορικής που θα επιλέξει κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης . 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!